PËRSHKRIM I SHËRBIMIT

Hidroizolime me bazë çimentike dhe rezina vinilike të armuara me rrjete me fibra xhami ose me poliestër, hidroizolimin e bodrumeve, taracave , verandave, banjo, ballkone, lulishte, pishina, depo uji, muret e themeleve si për hidroizolimin me shtytje pozitive ashtu edhe me atë negative.

Hidroizolim Pishine me Dy Komponentë (Bikomponent)

Hidroizolime Të Ndryshme me Bazë Çimentike

Hidroizolim Bodrumi me Bazë Çimentike

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë