PËRSHKRIM I SHËRBIMIT

Zakonisht linoleumi implementohet në ambiente industriale dhe vende publike që kërkonë standarte të larta higjenike dhe pastërtie, si përshembull spitale, palestra dhe në të gjitha ato zona me trafik të lartë këmbësorësh. Përveç kësaj është e mundur që linoleumi të implementohet edhe në hapësira rezidenciale. Cilësitë teknike të tij (rezistencë termike, rezistencë karshi trafikut këmbësor dhe anti-rrëshqitshmëria) e bëjnë linoleumin ideal edhe për banjo, guzhina apo dhoma gjumi në shtëpitë tona.

Disa Foto Të Shtrimit Të Linoleumit

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë