• OLIGERT PLAKA

  OLIGERT PLAKABASHKË-THEMELUES

  Bashkëthemelues dhe bashkëpronar i kompanisë IZOGRUP. Ideatori dhe çelësi i suksesit per këtë shoqëri.

 • ERION PLAKA

  ERION PLAKABASHKË-THEMELUES

  Bashkëthemelues dhe bashkëpronar i kompanisë IZOGRUP. Personi kyç për mbarëvajtjen dhe realizimin e projekteve.

 • XHEVDET PLAKA

  XHEVDET PLAKAMENAXHER SHITJESH

  Diplomuar në Ekonomi Financë, me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e menaxhimit.

 • SKUADRA

  SKUADRAPUNËTORËT

  Ne kemi sukses sepse jemi një skuadër, çdo punë bëhet në grup.

AFTËSITË TONA

Analizë Problemi 100%
Propozim Zgjidhjesh 100%
Negociojmë Çmimin 100%
Zgjidhim Problemin 100%
Japim Garanci 100%
Respektojmë Afatet 100%
© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë