PËRSHKRIM I SHËRBIMIT

Një dysheme rezine është një mbështjellje plastike e sipërfaqes, e krijuar nga përzierja e një përzgjedhjeje ingredientësh për të filluar një reaksion kimik të shpejtë dhe të kontrolluar. Ky reksion kimik krijon si përfundim një produkt që reziston gjatë dhe ideal për ambientet që përdoren rëndë. Rezina mbron shtresën nën të nga dëmtimi, ofron higjienë shumë të lartë, ambjent pune të sigurtë dhe një fleksibilitet dhe dizajn të pafund.

Disa Foto Të Punimeve me Rezinë

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë