DOKUMENT INFORMUES MBI TRAJTIMIN E TE DHËNAVE PERSONALE DREJTUAR PËRDORUESVE TË FAQES www.izogrup.al

Izogrup sh.p.k është titullar i të dhënave personale të përdoruesve të Faqes dhe respekton të drejtat për mbrojtjen e të dhënave personale të tyre.

Më poshtë japim disa informacione me vlerë në lidhje me përpunimin e të dhënave personale të Përdoruesve nga ana e Izogrup sh.pk. Ky informacion përditëshet rregullisht nga ana jonë dhe Përdoruesit i kërkohet ta lexojë atë rregullisht.

Ashtu siç përcaktohet nga Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë, Ligji Nr. 9887 datë 10.03.2008 ‘Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale’, Izogrup i bën të ditur Përdoruesit që përdorin shërbimet në Faqe, politikat e miratuara nga kompania në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale, kriteret e përdorura nga Izogrup për mbledhjen të dhënave personale online dhe mënyrën, kohën, qëllimin, natyrën dhe fushat e komunikimit dhe shpërndarjes së informacionit.

Ky dokument informues vlen vetëm për Faqen dhe jo për faqet e internetit që mund të lidhen nëpërmjet lidhjeve me Faqen.

Asnjë e dhënë e mbledhur përmes faqes nuk komunikohet apo shpërndahet, përveçse për qëllimet e parashikuara shprehimisht dhe me pëlqimin e përdoruesit.

Ky dokument përmban llojin e informacionit që mblidhet nga www.izogrup.al dhe mënyra se si ne e përdorim atë. Nëse keni pyetje shtesë rreth Politikës sonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet emailit tonë info@izogrup.al.

Dosjet e Logeve (Log Files)

www.izogrup.al ndjek një proçdurë standarte në përdorimin e dosjeve të logeve. Këto dosje regjistrojnë vizitorët kur ata vizitojnë faqe interneti. Të gjitha kompanitë e hostimit dhe një pjesë e shërbimit statistikor të hostit. Informacioni i mbledhur nga Dosjet e Logeve përfshin adresat IP, llojet e browserit, Internet Service Provider (ISP), datën, orën, faqet referuese dhe ato dalëse, dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk lidhen me identifikimin personal por përdoren per te analizuar, menaxhuar faqen, gjurmimin e lëvizjeve të përdoruesit në seksionet e faqes dhe për të mbledhur informacione demografike. Kukit (Cookies) Si çdo website,Izogrup përdor ‘kukit’. Këto kuki përdoren për të regjistruar informacione si  preferencat e vizitorit dhe faqet që vizitori ka aksesuar në website. Informacioni përdoret për të përmirësuar përvojën e përdoruesit duke rregulluar përmajtjen e faqes sonë në bazë të browserit të vizitorit dhe/ose të ndonjë informacioni tjetër.

Politika të Privatësisë të Palëve të Treta

Politika jonë e Privatësisë nuk aplikohet për palë të treta dhe faqet e tyre që ju mund ti hasni në Izogrup. Prandaj, ne ju këshillojmë që ju të konsultoni Politikat e tyre Privatësisë për të patur një informacion më të detajuar. Ju mund të zgjidhni që ti çaktivizoni kukit nëpërmjet opsioneve të browserit tuaj personal. Për të mësuar më shumë rreth menaxhimit të kuki-ve me një browser të caktuar, mund ta gjeni në faqet përkatëse të browserave.

Informacioni i Fëmijëve

Një tjetër përparësi e jona është shtimi i masave të sigurisë për të dhënat e fëmijëve gjatë kohës që ata përdorin faqen tonë. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët e tyre që të vëzhgojnë, marrin pjesë dhe të monitorojnë aktivitetin online të fëmijëve. Izogrup nuk mbledh me dashje asnjë Informacion Personal Identifikimi nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj kë dhënë një informacion të tillë në faqen tonë, ju sugjerojmë që të na kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos që një informacion i tillë të fshihet nga të dhënat tona.

Politika e Privatësisë Vetëm Online

Kjo Politikë Privatësie është e vlefshme vetëm për aktivitetet tona online dhe për vizitorët e faqes sonë në lidhje me informacionet që ata ndajnë apo mbledhin në www.izogrup.al. Kjo Politikë Privatësie nuk është e vlefshme për asnje informacion i mbledhur offline apo nëpërmjet kanaleve të ndryshme nga faqja jonë.

Dakordësia

Duke përdorur faqen tonë, ju jeni dakort me Politikën tonë të Privatësisë dhe pranoni kushtet dhe termat e saj.

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë