Izolim tarace me pvc

Izolim tarace me pvc

Është ideal për  hidroizolimin dhe termoizolimin e taracave dhe  mbulesave speciale, taraca me lulishte, taraca të shfrytezueshme dhe të pa shfrytëzueshme

Izolim Tarace

LINI NJË PËRGJIGJE

Komenti juaj do të publikohet brenda 24 orëve.

Anulo

1 KOMENT

  • Albi Malasi
    February 26, 2021, 10:52 pm PËRGJIGJU

    Sa kushton m2 per kete dhoj izolimi?

PËRLLOGARITËS KOSTOSH

Përdorni përllogaritësin tonë të kostos në mënyrë që të keni një ide të përafërt rreth kostos së shërbimit që do kërkoni.

KËRKO PREVENTIV
Postimet e Reja
Rreth Punimeve

Në këtë seksion të faqes do të gjeni disa fragmente ose foto ditore të punëve që Izogrup është duke zhvilluar.

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë