ERION PLAKABASHKË-THEMELUES

KONTAKT DHE INFO

Emri: Erion Plaka
Adresa: Lagja 28 Nentori, Elbasan
Email: info@izogrup.al
Cel: +355 69 66 666 29

PROFILI

Erioni është bashkëthemelues shoqërisë Izogrup. Ai ndoqi hapat e vëllait të tij më të madh duke u përfshirë në sektorin e izolimeve  në një moshë shumë të re. Erioni ka qenë bashkëudhëtar me Oligertin në të gjithë rrugëtimin profesional. Ai fitoi eksperiencën duke punuar për vite me radhë për një nga kompanitë më prestigjoze në shërbimet e Hidro/Termo Izolimit në Torino të Italisë.

Erioni, krahas praktikës në profesionin e tij, mori pjesë në trajnime dhe çertifikime të shumta në fushën e Izolimeve. Pas shumë vitesh, ai vendos të ndjekë të vëllanë dhe u kthyen sëbashku në shqipëri për të themeluar shoqërinë Izogrup.

Sot, falë punës së palodhur dhe vendosmërisë së tij, shoqëria Izogrup është bërë një hallkë e rëndësishme e zinxhirit ekonomik në shqipëri. Ajo punëson shumë të rinj dhe i jep një mundësi këtyre familjeve të përballojnë jetesën e vështirë në ditët e sotme.

ÇELËSI I SUKSESIT

Ne kombinojmë sëbashku mjeshtërinë njerëzore, dijen, teknologjinë dhe çmimin e arsyeshëm.

BURIMET

Kemi ekpseriencën, personelin dhe burimet e duhura për mbarëvajtjen e një projekti.

FURNITOR

Të punuarit me ne përfshin një mori hapash të mirëpërcaktuara dhe të koordinuara në kohë. Ne disponojmë çdo material të nevojshëm për realizimin e punës.

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë