XHEVDET PLAKAMENAXHER SHITJESH

KONTAKT DHE INFO

Emri: Xhevdet Plaka
Adresa: Njësia Administrative Gostimë, Elbasan
Email: info@izogrup.al
Cel: +355 69 23 144 81

PROFILI

Xhevdeti ka kryer studimet e larta në Ekonomi Financë në Universitetin e Elbasanit. Pas një ekpserience të gjerë në profesionin e tij, ai sot mban pozicionin e menaxherit te shitjeve të shoqërisë Izogrup.

Falë korrektësisë, përpikmërisë dhe aftësisë së tij, shoqëria Izogrup është në rritje të vazhdueshme. Me punën e tij, shoqëria është e aftë të organizohet dhe të përmbushë projektet e marra përsipër në afatin e përcaktuar.

ÇELËSI I SUKSESIT

Ne kombinojmë sëbashku mjeshtërinë njerëzore, dijen, teknologjinë dhe çmimin e arsyeshëm.

BURIMET

Kemi ekpseriencën, personelin dhe burimet e duhura për mbarëvajtjen e një projekti.

FURNITOR

Të punuarit me ne përfshin një mori hapash të mirëpërcaktuara dhe të koordinuara në kohë. Ne disponojmë çdo material të nevojshëm për realizimin e punës.

© Copyright 2004 Izogrup SH.P.K Hidro/Termo Izolime Politikat e Privatësisë